LED GROW panel - nové inovatívne osvetlenie pre rast rastlín !

LED GROW panel- nové inovatívne osvetlenie pre rast rastlín !

LED panel pre rast rastlín je dokonalým riešením pri podpore rastu rastlín v interiéri, skleníkoch, fóliovníkoch a na všetkých miestach, kde je intenzita denného svetla nízka či nedostačujúca. Skoré jarné či zimné prisvecovanie pomôže pestovateľom naštartovať a prebudiť ich rastliny omnoho skôr, čím sa zvýši a urýchli ich produkcia! Háklivejšie listnaté rastliny si takto dokážu udržať listy počas celej zimy, farba listov ostáva sýto zelená a netrpia nedostatkom svetla.
Na rozdiel od klasických panelov, LED panel obsahuje špeciálne červené a modré čipy, ktorých rozloženie je v pomere 4:1. Červené diódy podporujú kvitnutie a modré diódy rast. Tieto LED čipy pomáhajú optimalizovať rast rastlín, podporujú ich zdravie, celkovú vitalitu a tak napomáhajú celému procesu fotosyntézy.  Ďalšou výhodou je pevný a kvalitný plast, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a tak nehrozí žiadne rozbitie, poškodenie či možné zranenie.
Uhol svietenia je optimálnych 160°. Keďže ide o pestovanie pri použití LED technológii, Vaše náklady na elektrickú energiu sa znížia na minimum...
Zapojenie a inštalácia LED panelov je veľmi jednoduchá a rýchla.
 

PARAMETRE: 

Tento nový druh LED GROW osvetlenia disponuje výkonom 45W, diódami s tlmeným UV žiarením (ultrafialové) a IR žiarením (infračervené) . Taktiež obsahuje aj diódy so studeným bielym svetlom, ktoré spolu s ostatnými diódami dopomáha k čo najlepšej náhrade denného svetla pre rastliny. Led panel obsahuje diódy SMD 2835 s počtom 144 ks. Ich rozloženie je v pomere 90x červené diódy, 36x modré diódy, 6x UV diódy, 6x IR diódy a 6x diódy v studenej bielej farbe. Tento panel je v rozmere 252 x 252 x 29,5 mm, čo znamená, že je použiteľný v akomkoľvek priestore. Pri umiestnení tohto panelu do výšky 2m je veľkosť osvetlenej plochy vo výmere až 4m2. Panel si vedie aj v dlhej životnosti, ktorá je až 50 000 hodín, čo znamená, že tento panel pri  denno-dennom svietení po dobu 8 hodín, vydrží bez výmeny až 17 rokov!

 

ZAPOJENIE A INŠTALÁCIA:

Led GROW panel disponuje aj jednoduchou inštaláciou a zapojením. Inštaluje sa pomocou štyroch nerezových lán zakončených závesným hákom. Takáto konštrukcia sa jednoducho primontuje na samotný panel. Takto pripravený panel je možné jednoducho inštalovať na stropné konštrukcie z dreva, kovu, sadrokartónu a iných materiálov. Zapojenie panelu je taktiež jednoduché. Pomocou šnúry s vidlicou ,ktorú nájdete taktiež v balení,jednoducho zapojíte priamo do siete bez akýchkoľvek problémov.